Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Ivanišević: Marcus, na meč protiv Federera možeš doći i pijan

Marcus Willis
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
28.06.2016.
u 22:25

Goran Ivanišević je moj heroj. U ponedjeljak mi je došao čestitati na pobjedi - rekao je Marcus Willis koji u srijedu u Wimbledonu igra protiv trećeg igrača svijeta Švicarca Rogera Federera

Britanski tenisač, 772. igrač s ATP liste, Marcus Willis (25) u srijedu u 2. kolu Wimbledona igra protiv trećeg igrača svijeta Švicarca Rogera Federera. 

Willis je na ovogodišnji turnir ušao kroz pretkvalifikacije kao posljednji iznad liste. Dobio je sva tri susreta i izborio kvalifikacije, u prvom  je kolu okrenuo meč protiv Sugite (99. igrača u svijetu), a zatim je u kvalifikacijama pobijedio Rubljeva i Medvedeva.

Veliku senzaciju napravio je u prvom kolu pobjedom protiv 53. igrača na svijetu Litavac Bernakisa. Pobjeda mu je osigurala 50.000 funti i dvoboj s Federerom.

- Willis je jedna od najboljih stvari koja se u novije vrijeme dogodila u tenisu. On je obogatio naš sport - rekao je Roger Federer.

A Willisov idol je Goran Ivanišević. Priču u hrvatskom wimbledonskom prvaku znamo.

- Goran Ivanišević je moj heroj. U ponedjeljak mi je došao čestitati na pobjedi. Bio sam izvan sebe. Kada je 2001. s pozivnicom osvojio Wimbledon, bio sam u školi, a mama mi nije htjela reći tko je pobijedio. Kod kuće sam morao gledati cijelu snimku i sjećam se da u petom setu nisam mogao odvojiti oči od ekrana. Bio sam s Goranom svaki korak - otkriva Willis.

Izjava je došla i do Gorana.

- On je najsretniji čovjek i dođe li na meč trijezan ili pijan, nema razlike. Svi će ga voljeti i Roger će biti ljubazan prema njemu. Mislim da bi nakon ovoga trebao u mirovinu. Bolje od ovoga neće biti. Sjajno, svaka čast, jako sam sretan zbog tog momka. Rogera Federera ne može pobijediti, ali nije ga briga. Već je dobio sedem mečeva i on je za sebe samoga već osvojio Wimbledon - rekao je Goran Ivanišević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije