Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP BASEL

Ivan Dodig u čudnovatom meču pobijedio Marca Chiudinellija

Ivan Dodig
Reuters/PIXSELL
21.10.2014.
u 17:09

Pobijedio je sa 6:4, 6:7 (7), 6:4.

Ivan Dodig je u prvom kolu ATP turnira u Baselu uspio pobijediti domaćeg tenisača Marca Chiudinellija nakon teškog i nepredvidljivog meča sa 6:4, 6:7 (7), 6:4.

Imao je Ivan sve, u prvom setu 6:4, potom u drugom 5:2 i servis. Izgledalo je kao da neće biti nikakvih problema i sigurno je naš tenisač u glavi već razmišljao o sljedećem kolu.

No dogodilo se nešto ne tako često, Chiudinelli je napravio dva breaka, odveo seto do tie breaka i tamo kod 6:7 ostvario tri uzastopna poena. Zatim u trećem setu oduzima servis Dodigu, vodi 2:0 i izgledalo je kao da psihički slomljeni protivnik više ništa ne može.

Prevario se Švicarac! Ivan se ohladio, sredio u glavi i pokazao kvalitetu te na kraju dobio treći set sa 6:4 i ušao u drugo kolo, gdje ga čeka belgijski tenisač 24-godišnji David Goffin, trenutno 28. tenisač svijeta. On je pak u prvom kolu pobijedio Austrijanca Dominica Thiema sa 7:6 (4), 6:3.

>> Dodig ispao nakon što je propustio osam meč-lopti

Komentara 1

KR
krusty
10:06 22.10.2014.

VD nazalost pise o mecu, ali ga nije ni gledao! Dodig je u drugome setu imao cak 5 (!) mec lopti, vodio i 6:3 u tie-breaku. U trecem setu kod rezultata 0:2 spasio je i dvije break lopte. U tihih pola sata od 5:2 u drugom do 0:2 u trecem setu Dodig je odigrao katastrofalno. Cak je i izgubio svoj servis bez osvojenog poena sa 4 neprisiljenih pogresaka, od toga i dupla greska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije