Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC I POL

Ivan Dodig napravio potez o kojem će se još jako dugo pričati

'Ivan Dodig of Croatia celebrates after defeating Fernando Verdasco of Spain at the U.S. Open tennis championships in New York, August 26, 2013. REUTERS/Ray Stubblebine (UNITED STATES  - Tags: SPORT T
Foto: 'RAY STUBBLEBINE'
1/2
28.08.2014.
u 10:36

Iako je ispao s US Opena jer je predao meč Felicianu Lopezu, naš tenisač ostat će itekako upamćen ovogodišnjim nastupom

Ivan Dodig predao je meč protiv Feliciana Lopeza u petom setu prvog kola US Opena zbog ozljede, ali unatoč tome napravio je potez koji se tretira kao najbolji u ovom dijelu turnira, a ne bi bilo čudno ni da bude najbolji kad sve završi.

U drugom setu servirao je kod 4:5 i vratio tešku lopticu udarcem kroz noge na način da je pogodio savršeni lob protiv kojeg Lopez nije imao nikakve šanse. Potom je poveo sa 30:0 i osvojio gem. Nažalost, sljedeći servis je izgubio i meč se odužio, a noge to nisu izdržale.

>> Baghdatis predao meč Čiliću, a Dodig Lopezu

Komentara 4

PE
pejic
11:49 28.08.2014.

Koje price nama trbaju pobjednici a ne izgubio pa najbolji vama svjet izgleda nije poznat.

ZO
zoricab7
22:35 01.09.2014.

Tacno Pejicu, vama treba neko kao sto je nas Novak, Jelena, Ana, Zimonjic....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije