Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MÜNCHEN

Ivan Dodig do uspjeha sezone, ušao je u četvrtfinale ATP turnira!

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
27.04.2016.
u 19:45

Dodig (ATP 75.) je, nakon Latvijca Gulbisa, na zemlji Muenchena izbacio i Brazilca Belluccia, koji je 40 mjesta bolje plasiran za njega, te je po prvi puta ove sezone izborio pojedinačno četvrtfinale na ATP turnirima.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Muenchenu svladavši Brazilca Thomaza Belluccia s 7-6 (5), 6-3. 

Dodig (ATP 75.) je, nakon Latvijca Gulbisa, na zemlji Muenchena izbacio i Brazilca Belluccia, koji je 40 mjesta bolje plasiran za njega, te je po prvi puta ove sezone izborio pojedinačno četvrtfinale na ATP turnirima. Prvi set je Ivan dobio u "tie-breaku", iako je imao rani "break" i kod 5-4 je neuspješno servirao za set. U drugom setu je Međugorac poveo s 4-0 i time slomio Brazilčev otpor za sat i 10 minuta igre.

Dodiga u četvrtfinalu čeka treći nositelj i 15. igrač svijeta Austrijanac Dominic Thiem.

>> Ivan Dodig doznao protivnika u drugom kolu, bit će to Bellucci

Komentara 1

HH
helgin@hogar
21:48 27.04.2016.

prava sad je prilika da se nasteli neki rezultat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije