Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humano Cup u Zagrebu

Humanitarni teniski turnir parova bivših nogometnih zvijezda

Tenis turnir Veliko srce malom srcu (1)
Foto: Danijel Kasap/Pixsell
1/3
25.05.2016.
u 11:14

Sportaši zajedno s tatom Slavenom grade Grad Anđela

Prema ideji g. Antonia Franje i g. Igora Bišćana, bivših vrhunskih nogometnih profesionalaca, već četvrtu godinu za redom organizira se humanitarni teniski turnir parova bivših nogometnih zvijezda poput Silvia Marića, Gorana Vlaovića, Daria Šimića i drugih naših slavnih nogometaša.

Ove godine „Humano Cup“ će se održati na teniskim terenima u Jurjevskoj ulici br. 65, u Zagrebu, kod naše najpoznatije tenisačice Ive Majoli u terminu 11.6.2016. godine, a mečevi će se odigravati u kombinaciji parova tenisača i nogometaša, tako da će se priključiti druge osobe iz svijeta sporta kao što su Iva Majoli, Goran Ivanišević i mnogi drugi.

Inspirirani s trenutno jednom od najljepših priča tate Slavena, naši sportaši su motivirani da pomognu u izgradnji Grada Anđela koji će biti sastavljen od dvoraca i povijesnih građevina, a najviše od ljubavi i vjere za našu djecu i mlade. Svaki dvorac će ponuditi određenu vrstu skrbi za djecu i mlade, a razvojem Grada Anđela lokacije bi se specijalizirale za određenu vrstu socijalne ili zdravstvene skrbi.

Grad Anđela je formalna udruga i kreće u realizaciju projekta koji sigurno nije jednostavan.

„Ne trebamo mi biti oni koji su zabilježeni kao pokretači promjene; neka to budu ljudi nakon nas, a mi ćemo im otvoriti put .“ – izjavio je tata Slaven.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije