Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MOGLO BOLJE

Hrvatski tenisači doznali protivnike na US Openu, Čilić odlično prošao

Marin Čilić (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
21.08.2014.
u 19:15

Marin je 14. nositelj turnira i u prvom kolu igrat će protiv Marcosa Baghdatisa.

Održan je ždrijeb za US Open, posljednji Grand Slam sezone, a svoje su protivnike doznali i hrvatski tenisači. Uvjerljivo najbolje prošao je Marin Čilić, koji bi trebao lako do osmine finala.

Marin je 14. nositelj turnira i u prvom kolu igrat će protiv Marcosa Baghdatisa, a ako pobjedi u drugom kolu ga čeka kvalifikant dok bi u trećem najvjerojatnije trebao biti Kevin Anderson. Tek u osmini finala stiže ozbiljni protivnik - David Ferrer. U četvrtfinalu bi ga najvjerojatnije čekao Tomaš Berdych.

Ivo Karlović pak turnir otvara protiv Jarkka Nieminena, a ako sve bude kako treba u trećem kolu bi ga čekao Roger Federer. Ivan Dodig igrat će protiv Feliciana Lopeza i sigurno će biti sretan ako pobijedi pa nastavi dalje svoj put.

>> Marin Čilić 'skočio' na ljestvici, Roger Federer sve bliže vrhu

Komentara 1

Avatar rajetin
rajetin
19:06 22.08.2014.

"Tek u osmini finala stiže ozbiljni protivnik..." Baghdatis i Anderson su neozbiljni protivnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije