Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DRUGOM KOLU

Hrvatski dvoboj u Torontu: Karlović izborio meč s Čilićem

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.07.2016.
u 09:05

Čilića je u tri međusobna susreta do sada slavio dva puta.

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo teniskog ATP turnira u Torontu gdje ga čeka Marin Čilić nakon što je sinoć u prvom kolu sa  6:7 (9), 7:6 (5), 6:2 bio bolji od Amerikanca Tylora Fritza.  

Karlović je za pobjedu servirao 29 aseva i osvojio je 88 posto poena na prvom sevrisu. Naš tenisač također nije izgubio ni jedan svoj servis i u zadnjem odlučujućem setu je dva puta oduzeo servis suparniku, 63. na ATP ljestvici. Karlović je osvojio 119 od ukupno 219 poena, a Amerikanac 100 od 219.

Ovo je bio prvi međusobni ogled Karlovića i Fritza i prva pobjeda našeg tenisača.

U drugom kolu turnira u Torontu Karlović će igrati protiv Marina Čilića koji je u tri međusobna susreta do sada slavio dva puta.   

>> Ćorić ni u trećem pokušaju nije uspio svladati Berdycha, ali je barem osvojio set

Komentara 1

DU
Deleted user
11:52 27.07.2016.

Nevjerojatni Dr. Ivo marsira dalje i preko mladih talenata, hahaha. Uzivajmo u njegovoj "vjecitoj mladosti" i da mu sto duze potraje, jer je pravo uzivanje gledati ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije