Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvučeni parovi

Hrvatska u Davisovu kupu igra protiv Srbije u gostima!

Čilić i Draganja
Foto: HTS/Gordana Anders
18.09.2014.
u 17:55

Marina Čilića i društvo očekuje težak posao u Beogradu, a susret će se igrati u ožujku sljedeće godine

Hrvatski će tenisači u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa, od 6. do 8. ožujka sljedeće godine, gostovati u Srbiji. Tako je odlučio ždrijeb obavljen danas u Dubaiju. Zbog velikog interesa koji će pobuditi, taj će se dvoboj vjerojatno odigrati u Kombank areni u Beogradu, koja može primiti 18.000 gledatelja. 

U posljednjem susretu ovih dviju reprezentacija, u Splitu u srpnju 2010., Srbi su pobijedili sa 4:1, ali od onda se štošta promijenilo.

Podsjetimo, Hrvatska je nedavnom pobjedom protiv Nizozemske u gostima (3:2) izborila povratak u Svjetsku skupinu Davisova kupa.

>>Marin Čilić pobjedom vratio Hrvatsku u Svjetsku skupinu!

>>Marin Čilić: Ovo je jedna od najboljih pobjeda

Komentara 17

Avatar Androkoma
Androkoma
20:21 18.09.2014.

Protiv srba smo pusiona,kud bas na njih grrrr

Avatar poglavito
poglavito
22:46 18.09.2014.

oćel' opet sa tribina vikat ustaše... il' će počet navijat za svoje

ME
melinda
20:42 18.09.2014.

cemu sluzi forum?? Da iznesemo svoje misljenje na neku temu ja napisem da je thompson los za hrvatsku a za svijet pogotovo dobijem zabranu a ono sto sto vrijedi kako kod nas tako i u svijetu severina po cijeli dann je pljuju i pisu odvratne gadosti na njen racun bez sankcija i ja se tu pitam ko stiti thompsona iako je zabranjen u vecem djelu hrvatske a o inostranstvu da ne pricam i ko je tu u pravu?????I o tenisu mislim da ovi dezurni mrzitelji na obadvije strane trebaju spustiti loptu i neka pobijedi bolji ako moze bez mijesanja politike jer sport i politika ne idu zajedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije