Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krajan bi Argentinu

Hrvatska nije nositelj, možemo na Francusku, Švicarsku, Srbiju...

Čilić i Draganja
HTS/Gordana Anders
15.09.2014.
u 21:16

- Koga god dobijemo neće nam biti lako, no ova momčad, pogotovo ako u sastavu bude i Ivan Dodig, može se nadati pobjedi protiv bilo koga

Međunarodni teniski savez (ITF) u ponedjeljak je objavio popis nositelja uoči izvlačenja parova za 1. kolo Svjetske skupine Davis Cupa za 2015. godinu. Hrvatska, očekivano, nije među nositeljima, pa je jasno da će na startu natjecanja sljedeće sezone imati težak posao.

Potencijalni su suparnici Francuska (kod kuće), Švicarska (domaćin se određuje izvlačenjem), Srbija (u gostima), Češka (u gostima), Argentina (kod kuće), Italija (kod kuće), SAD (u gostima) i Kanada (domaćin se određuje izvlačenjem).

- Koga god dobijemo neće nam biti lako, no ova momčad, pogotovo ako u sastavu bude i Ivan Dodig, može se nadati pobjedi protiv bilo koga. Kad bismo mogli birati odabrali bismo Argentinu, jasno, pod uvjetom da u momčadi ne bude Juan Martin del Potro, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Željko Krajan.

Izvlačenja parova bit će u četvrtak u Dubaiju s početkom u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu.   

>>Marin Čilić pobjedom vratio Hrvatsku u Svjetsku skupinu!

Komentara 1

Avatar franioprvi
franioprvi
23:00 15.09.2014.

Dajte nam Srbiju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije