Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači su presretni

Hrvatska na korak do dvoboja sa Srbijom: 'Ovo je najbolja atmosfera u kojoj sam igrao'

Davisov kup, Draganja i Mektić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/15
04.02.2017.
u 21:23

- Nevjerojatan meč, nevjerojatna publika, atmosfera i partner - rekao je Nikola Mektić

Hrvatska je na korak do senzacije protiv Španjolske. Iako su nam kladionice davale male šanse zbog izostanka Čilića, Karlovića i Čorića, naši tenisači nakon drugog dana Davisova kupa vode 2:1 i blizu su četvrtfinala.

Danas je, nakon borbe koja je trajala gotovo 4 i pol sata, hrvatski par Draganja/Mektić slavio protiv dvojice Lopeza sa 6:7 (6), 7:6 (7), 7:6 (5), 2:6, 6:4.

- Nevjerojatan meč, nevjerojatna publika, atmosfera i partner - rekao je Nikola Mektić za HTV nakon susreta, a njegov partner dodao:

- Dosta smo zajedno doručkovali i pričali i zato smo ovako uigrani. Ma, nema tu kemije, to je čista fizika. Ovo je najbolja atmosfera u kojoj sam igrao, uživao sam Zadru, ali ovo je fantastično  - rekao je Marin Draganja.

Pred nama je odlučujući dan, u nedjelju lovimo bod koji bi nam značio prolaz u četvrtfinale. Izbornik Željko Krajan bio je sretan nakon današnjeg spektakla, ali svjestan je da je još puno posla u nedjelju.

Inače, pobjednika dvoboja između Hrvatske i Španjolske već čeka Srbija koja već nakon dva dana ima 3:0 protiv Rusije. Ako izbacimo Španjolsku, u četvrtfinalu ćemo biti domaćin

Komentara 15

BE
Beogradjan
23:12 04.02.2017.

Ako prodje Hrvatska dalje, srešće se dve jako dobre reprezentacije. Blagu prednost bih dao našoj iz Srbije i naravno navijam za nju, ali sve je u sportu moguće i ko bude bolji neka pobedi!

Avatar KiM
KiM
19:20 05.02.2017.

kad kompleksi prorade odmah se gubi od Španije samo da se poraz od Srbije izbjegne...

SE
sergora
21:42 04.02.2017.

pa bolje da izgubite sada nego protiv Srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije