Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAN ŽDRIJEB

Hrvati doznali protivnike na Roland Garrosu, Đoković na Nadala već u četvrtfinalu

Andy Murray - Rafael Nadal
Reuters/PIXSELL
22.05.2015.
u 13:25

Ivo Karlović (25 nositelj) igrat će protiv Marcosa Baghdatisa, a u trećem kolu mu se smiješi susret s Rogerom Federerom.

Četvorica hrvatskih tenisača doznali su protivnike na Ronald Garrosu, drugom Grand Slam turnir sezone koji počinje idućeg tjedna.

Marin Čilić postavljen je za devetog nositelja, a u prvom će kolu igrati s Nizozemcem Robinom Haaseom. U trećem kolu bi se mogao sastati s 23. nositeljem Leonardom Mayerom.

Ivo Karlović (25 nositelj) igrat će protiv Marcosa Baghdatisa, a u trećem kolu mu se smiješi susret s Rogerom Federerom.

Protivnik Borne Ćorića bit će Amerikanac Sam Querrey. Prođe li u drugo kolo vjerojatno će igrati protiv 18. nositelja Tommyja Robreda.

Ivan Dodig snage će odmjeriti s Čehom Radekom Stepanekom, dok će pobjednik toga dvoboja vjerojatno igrati još jednim Čehom, četvrtim nositeljem Tomašem Berdychom.

Prvi nositelj Novak Đoković nastup će otvoriti susretom s Jarkkom Nieminenom. Zanimljivo da se srbijanskom tenisaču koji danas slavi 27. rođendan već u četvrtfinalu smiješi susret s Rafaelom Nadalom. Branitelj naslova postavljen je za šestog nositelja.

Drugi nositelj turnira je Roger Federer koji je u donjem dijelu ždrijeba, a u prvom će kolu igrati protiv kvalifikanta.

>> Sjajni Borna Ćorić ušao u polufinale Nice i osigurao renking karijere

Komentara 2

QQ
qqq
14:40 22.05.2015.

Nadal već grize nokte. Naslov u RG mu nikad nije bio pod većim upitnikom. Bit će zanimljivo gledat u svakom slučaju.

PE
peugeot
23:44 22.05.2015.

Jokeru je bolje sto prije da ukrsti koplja sa Nadalom. Spanskog bika je bolje sresti ranije dok se jos nije uhodao i uhvatio svoje stare pobjednicke navike na sljaci Roland Garros-a. Neka se igra u tri dobijena seta, Novak je motivisan 101% da najzad osvoji RG. Samo da sa njegovim zdravljem bude sve ok, za ostalo se ne plasim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije