Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se spektakl

Goran Ivanišević i Željko Joksimović otvaraju umaški ATP turnir

Goran Ivanišević
VL
26.05.2015.
u 21:26

Goran Ivanišević planira ponoviti, pa i nadmašiti prošlogodišnji spektakl kojim je zajedno s Thomasom Musterom, Henrijem Leconteom i Mansourom Bahramijem otvorio jubilarno 25. izdanje umaškog ATP turnira

Ljubitelji vrhunskog tenisa i zabave neka već sada u svom kalendaru označe subotu, 18. srpnja 2015., kao dan kada moraju biti u Umagu. Na otvorenju 26. Konzum Croatia Opena Umag, najstarijeg hrvatskog ATP turnira, Goran Ivanišević i prijatelji najavljuju egzibicijski meč za pamćenje, dok regionalna pjevačka zvijezda Željko Joksimović umaškoj publici jamči nezaboravnu glazbenu večer.

Goran Ivanišević planira ponoviti, pa i nadmašiti prošlogodišnji spektakl kojim je zajedno s Thomasom Musterom, Henrijem Leconteom i Mansourom Bahramijem otvorio jubilarno 25. izdanje umaškog ATP turnira. Kad su Ivanišević i njegovi prijatelji na terenu, gledatelji mogu biti sigurni da će vidjeti velemajstorske poteze, ali i doživjeti vrhunsku tenisku zabavu.

„Uvijek se s veseljem vraćam na umaški turnir, jer ovo je turnir koji ima posebno mjesto u hrvatskom tenisu, ali i na cijelom ATP Touru. Jako mi je drago da ovakvi mečevi postaju tradicija u Umagu, kao što je to slučaj i na drugim velikim turnirima. Siguran da će nama na terenu biti zabavno, a vjerujem da ćemo svoje dobro raspoloženje prenijeti i na publiku“, poručio je Goran Ivanišević.

A kada jedini hrvatski wimbledonski pobjednik i njegovi prijatelji napuste teren ATP stadiona ispraćeni ovacijama, slijedi još jedan spektakl, ovaj put glazbeni, u režiji i izvedbi Željka Joksimovića.

 „Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću ove godine nastupati na turniru u Umag, jer sam veliki ljubitelj i strastveni pratitelj tenisa. Ujedno, ovo je i prvi put da nastupam na takvoj manifestaciji. Svake godine imam nekoliko koncerata u Hrvatskoj i uvijek sa zadovoljstvom dolazim. Među prvim pjevačima sam iz Srbije koji je imao koncert u Areni Zagreb, i dalje pamtim koncert u prepunoj Spaladium Areni ili Lisinskom i zaista uživam u interakciji sa publikom. Osim toga u Hrvatskoj imam puno prijatelja, vrlo često i rado dolazim, i uvijek se lijepo i dobrodošlo osjećam. Obećavam dobru svirku i pozivam sve da dođu kako bismo zajedno uživali tog dana“, izjavio je Željko Joksimović. 

Najstariji hrvatski ATP turnir 26. Konzum Croatia Open Umag održava se ove godine od 17. do 26. srpnja, a već po prvim najavama jasno je da će konkurencija za naslov pobjednika Umaga biti iznimno jaka. Svoj nastup dosad su potvrdili Francuz Gael Monfils (14. na ATP ljestvici) i Talijan Fabio Fognini (27.) te hrvatska senzacija na ATP Touru Borna Ćorić, trenutačno 46. igrač svijeta. 

Uz vrhunski tenis, umaški turnir posjetiteljima nudi i podjednako dobru zabavu u okviru Party Nights programa te enogastronomske užitke okupljene pod kapom Istria Gourmet Festivala.

>>Djevojke, prijavite se! Otvoren natječaj za hostese na turniru u Umagu

Komentara 6

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
07:26 27.05.2015.

Za Hrvate bi bilo bolje da je Istra talijanska.

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
07:31 27.05.2015.

Istra= Prokletstvo!!! Odvratno!!!

SV
svitilnik
19:31 27.05.2015.

Zašto ne nastupaju Gustafi ? Vesela ekipa koja zna zabavit publiku. Puni ritma, zabave, band za dobar štimung , vrlo profesionalan, naša autohtona istarska tvorina kao teran, pršut ili malvazija. Možda je njihov najveći krimen što ih ne razume ovii iz regiona. Jad i bijeda kako se ponižujemo za novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije