Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgija - V. Britanija 1:1

Finale Davisova kupa: Goffin slavio nakon preokreta, Murray izjednačio

Davis Cup
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.11.2015.
u 19:45

U subotu je na programu igra parova u kojoj su za Belgiju prijavljeni Kimmer Coppejans i Steve Darcis, a za Veliku Britaniju braća Andy i Jamie Murray

Nakon prvog dana finala Davisova kupa za tenisače u Gentu rezultat između Belgije i Velike Britanije je 1:1.

Belgija je povela sa 1:0, a prvi bod domaćoj reprezentaciji osigurao je njezin prvi igrač David Goffin koji je preokretom svladao drugog britanskog igrača Kylea Edmunda sa 3:6, 1:6, 6:2, 6:1, 6:0. 

U drugom susretu Andy Murray je sa 6:3, 6:2, 7:5 nadigrao Rubena Bemelmansa i potvrdio prognoze koje su i nagovještavale rezultat 1:1 nakon prva dva pojedinačna susreta.

U subotu je na programu igra parova u kojoj su za Belgiju prijavljeni Kimmer Coppejans i Steve Darcis, a za Veliku Britaniju braća Andy i Jamie Murray, dok će se preostala dva pojedinačna susreta igrati u nedjelju.

Belgija dosad niti jednom nije osvojila Davisov kup, dok je Velika Britanija svoj posljednji od ukupno devet naslova osvojila još 1936. godine.

BELGIJA – VELIKA BRITANIJA 1:1

David Goffin – Kyle Edmund 3:6, 1:6, 6:2, 6:1, 6:0

Ruben Bemelmans – Andy Murray 3:6, 2:6, 5:7

>>Andy Murray i Britanci zbog straha od terorizma odgodili put u Belgiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije