Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio parove

Feliciano Lopez: Mektić i Draganja odigrali su sjajno, a moj servis je bio očajan

Davisov kup, Marin Draganja i Nikola Mektić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
04.02.2017.
u 22:17

"Nemamo izbora, sad moramo dobiti dva meča za pobjedu. Moramo večerati, smiriti se i puni energije doći na teren u nedjelju"

Najiskusniji tenisač španjolske reprezentacije Feliciano Lopez priznao je nakon poraza u parovima od Marina Draganje i Nikole Mektića da je hrvatska kombinacija odigrala odlično, a glavni uzrok poraza pronašao je u svom servisu za koji je ustvrdio da je "bio očajan". 

"Nisam dobro servirao. Servis na koji se obično mogu osloniti nije radio. Izgubio sam ga dvaput u prvom setu, još jednom u drugom, a najgore je bilo kad sam ga izgubio na početku petog seta, kad smo se počeli dizati. Servis mi je bio očajan i to je nedostajalo za ravnopravniju borbu", rekao je Feliciano Lopez na konferenciji za medije nakon poraza u igri parova.

Feliciano Lopez je pohvalio i obojicu suparnika za igru koju su pokazali.

"Mektić je odigrao sjajno, posebno u petom setu. Odlično je servirao, pogađao voleje, bio agresivan. Dizao je igru što je meč duže trajao. No, i Draganja je bio odličan."

Subotnji poraz stavio je španjolsku reprezentaciju nakon dva dana dvoboja u Osijeku u poziciju o kakvoj gosti nisu ni sanjali.

"Nemamo izbora, sad moramo dobiti dva meča za pobjedu. Moramo večerati, smiriti se i puni energije doći na teren u nedjelju", rekla je španjolska izbornica Conchita Martinez.

O tome hoće li raditi izmjenu za peti meč, ako će rezultat biti 2-2, Martinez nije željela špekulirati.

"Prvo moramo doći do pobjede u četvrtom meču, a onda ćemo razmišljati o tome."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije