Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rehabilitacija

Federer: Ne želim brzati, vraćam se tek sredinom travnja

Roger Federer
Reuters/PIXSELL
27.02.2016.
u 13:07

- Rehabilitacija nakon operacije koljena zasad ide dobro. No, ne želim pretjerivati i ubrzati povratak da se ne bih prerano vratio na teren

Roger Federer nakon poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Australian Opena objavio je da mora na operaciju koljena, što je ubrzo i napravljeno. Oporavak ide dobro, ali povratak na teren uslijedit će kasnije od očekivanog.

- Rehabilitacija nakon operacije koljena zasad ide dobro. No, ne želim pretjerivati i ubrzati povratak da se ne bih prerano vratio na teren. Nažalost, neće me biti na sjajnom turniru kao što je Indian Wells. Nakon konzultacija s liječničkim timom odlučio sam da se vraćam tek u Monte Carlu (10. travnja, nap.a). Hvala svima na podršci, poručio je Federer.

>>Roger Federer se teško ozlijedio u meču protiv Novaka Đokovića!

Komentara 2

DU
Deleted user
15:30 27.02.2016.

to ziher nije slučajno , baš na 10.travnja...e moj rogere ustašo....kkkkkk

DU
Deleted user
15:29 27.02.2016.

sad bi antifašisti , dokumenta, zbrazdanec, mali gnom, pupavac, zurof i ostali trebali Federera prijavit...pa kak moze bas na 10.travnja poceri igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije