Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Federer: Mediji žele posvađati Đokovića i mene

Roger Federer
Reuters (Ilustracija)
30.01.2014.
u 16:39

- Drago mi je da je izrastao u velikog igrača jer sam ga pratio od početka karijere. A naš odnos nije upitan, nemamo nikakvih problema

Sutra u Beogradu počinje meč između Srbije i Švicarske u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa.

Roger Federer igrati će protiv Ilije Bozoljca, a uoči tog susreta progovorio je o svom odnosu s Novakom Đokovićem. Naime, već se neko vrijeme priča da dvojica tenisača nisu u dobrim odnosima, a to je djelomično potvrdio i Đokovićev otac Srđan koji je nedavno izjavio kako je Federer dobar igrač, ali loša osoba.

- Moj odnos s Novakom je dobar. Mediji vole preuveličavati stvari, imam osjećaj kao da žele da se svađamo. Đoković i ja smo imali puno uzbudljivih susreta, ali izvan terena je sve konkretno i prijateljski. Često se viđamo i tu nema zle krvi, rekao je Federer i dodao:

- Drago mi je da je izrastao u velikog igrača jer sam ga pratio od početka karijere. A naš odnos nije upitan, nemamo nikakvih problema, poručio je Federer.

Komentara 1

MI
miran
12:40 31.01.2014.

"... ali izvan terena je sve konkretno i prijateljski." ---------------------------------------------------------------------------------- Bilo bi mnogo bolje da je izvan terena "sve KOREKTNO", ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije