Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPTL

Federer i Sampras igrat će protiv Ivaniševića i Đokovića

Goran Ivanišević
Igor Kralj/PIXSELL
22.09.2014.
u 15:20

Ligu je pokrenuo Indijac Mahesh Bhupathi, a nagradni fond je 28 milijuna dolara.

Rafael Nadal zbog ozljede ipak neće nastupiti u prvom izdanju Međunarodne teniske premier lige (IPTL), ali u ekipi Indian Aces zamijenit će ga Roger Federer, tako da ćemo gledati okršaj njega s Novakom Đokovićem i Goranom Ivaniševićem.

Ligu je pokrenuo Indijac Mahesh Bhupathi, a natjecanje se sastoji od četiri revijalna turnira koja će se od 28. studenog do 29. prosinca igrati u četiri azijska grada - Manili, Dubaiju, Delhiju i Singapuru. Osim Indian Acesa, u ligi će sudjelovati još Manila Mavericks, U.A.E. Falcons i Singapore Lions, a borit će se za nagradni fond od 29,7 milijuna dolara.

U.A.E. Falconse predvodi prvi tenisač svijeta Novak Đoković, a njegovoj ekipi igrat će još Goran Ivanišević, Richard Gasquet, Nenad Zimonjić, Caroline Wozniacki i Eugenie Bouchard.

Točan format još nije potpuno poznat, ali sigurno ne bi bilo zanimljivo gledati neke od davno umirovljenih tenisača kako se pokušavaju natjecati protiv još uvijek aktivnih.

>> Đoković u skupini s Murrayjem, Nadal i Federer zajedno

Komentara 2

ZA
zarkoti
19:51 22.09.2014.

Bravo Nole majstore!!!

Avatar Hulk001
Hulk001
15:23 22.09.2014.

Bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije