Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVICARSKI DVOBOJ ZA FINALE

Federer dominantno do polufinala Australian Opena, Wawrinka i Tsonga porječkali su se usred meča

Federer
Foto: Reuters
1/6
24.01.2017.
u 11:37

Federer će se za finale boriti sa sunarodnjakom Stanislasom Wawrinkom koji je s 3:0 u setovima izbacio Joa-Wilfrieda Tsongu.

Rogeru Federeru trebalo je samo sat i pol za plasman u polufinale Australian Opena. Švicarac je sa 6:1, 7:5 i 6:2 svladao Nijemca ruskih korijena Mischu Zvereva.

Zverev je ranije senzacionalno izbacio Andyja Murraya i tako olakšao posao Federeru koji lovi svoj 18. Grand Slam naslov. Posljednji koji je osvojio bio je Wimbledon davne 2012. godine.

Federer će se za finale boriti sa sunarodnjakom Stanislasom Wawrinkom koji je s 3:0 u setovima izbacio Joa-Wilfrieda Tsongu. Wawrinka i Tsonga uspjeli su se i porječkati tijekom jedne pauze u meču.

– Što si rekao? Ti si mene gledao, meni si pričao. Što hoćeš? – vikao je Wawrinka Tsongi na francuskom jeziku.

Wawrinka je na konferenciji za medije dodao da zna da će u polufinalu imati publiku protiv sebe jer će svi navijati za velikog Rogera.

>> Hrvatska senzacija oduševila iskrenošću: Igrala sam mečeve za 55 dolara i maštala o povratku na Grand Slam

Komentara 2

Avatar Diavolo
Diavolo
17:18 24.01.2017.

Drag mi je Stan, ali meni je Federer ipak numero uno, i zelim da uzme 18 GS i utvrdi prvo mjesto u povijesti,,,,

PR
prosinecki
14:09 24.01.2017.

Stane ja ne cu.Navijam za tebe i Milosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije