Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FED CUP

Hrvatske tenisačice svladale Portugal

Ana Konjuh
Reuters/PIXSELL
06.02.2016.
u 20:01

Silvija Njirić je svladala Mariju Joao Koehler sa 6:4, 6:3 te ostvarila svoju prvu pobjedu u Fed Cup mečevima, a pobjednički bod Hrvatskoj donijela je Ana Konjuh nadigravši Michelle Larcher de Brito sa 6:2, 6:2.

Hrvatske tenisačice u posljednjem su dvoboju na turniru Skupine 1 Euro-afričke zone Fed Cupa u izraelskom Eilatu svladale reprezentaciju Portugala s 2:0 u razigravanju za redoslijed od 5. do 8. mjesta.

Silvija Njirić je svladala Mariju Joao Koehler sa 6:4, 6:3 te ostvarila svoju prvu pobjedu u Fed Cup mečevima, a pobjednički bod Hrvatskoj donijela je Ana Konjuh nadigravši Michelle Larcher de Brito sa 6:2, 6:2 pa nije bilo potrebe za odigravanjem dvoboja parova.

S turnira u Eilatu u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu 2 Fed Cupa odlaze Belgija i Ukrajina. Belgijke su s 2:0 nadigrale Veliku Britaniju, a istim su rezultatom Ukrajinke bile bolje od Izraela.

U Skupinu 2 Euro-afričke zone preselit će Južnoafrička Republika i Švedska. Mađarska je s 2:0 pobijedila Južnoafrikanke, a Turkinje su, također s dvije pojedinačne pobjede, izbacile Švedsku.

>> Hrvatska se porazom od Izraela oprostila od Svjetske skupine II

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije