Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Poludio' u Torontu

Evo kako to izgleda kad Novak Đoković izgubi živce

Novak Đoković
Foto: Screenshot Twitter
1/5
27.07.2016.
u 21:25

Đoković je slomio reket u drugom setu kad je propustio priliku za oduzimanje servisa suparnika

Vodeći tenisač s ATP liste, Novak Đoković, priprema se sa sunarodnjakom Nenadom Zimonjićem za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Namjeravali su stoga iskoristiti turnir u Torontu za uigravanje u igri parova, no na samom početku zaustavili su ih Kanađani Bester i Shamasdin (2:1).

Susret je obilježilo i Đokovićevo lomljenje reketa u drugom setu kad je propustio priliku za oduzimanje servisa suparnika. To ga je poprilično izbacilo iz takta pa se iskalio na reketu.

Njegovu reakciju pogledajte u videu.

>>Tata Karlović: Da su geni presudni, sva trojica Đokovića bila bi prvaci

Komentara 5

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:28 27.07.2016.

neslužbena je verzija kako mu netko doviknuo da je pola hrvat na što se navodno strašno razljutio

RI
rikavac
20:28 28.07.2016.

Jestel vi ikad gledali kako je izgledao Goran Ivanisevic kad izgubi zivce Novak je mala maca. Goran je zna lomit rekete i to po dvi je na mecu. Sjecate se finala wimbeldona protiv Samaprasa tri je slomio.

LI
lipotan
01:34 28.07.2016.

ja sam cuo da ima novo ime, Laza-Kamikaza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije