Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆORIĆ 'KRATAK'

Dvoboj budućih teniskih megazvijezda ipak pripao Nicku Kyrgiosu

Borna Ćorić
Slavko Midzor/PIXSELL
29.04.2016.
u 23:03

Nakon dobrog ulaska u susret na svom servisu, Ćorić je u petoj igri zaredao s pogreškama i praktički darovao Kyrgiosu "break" koji mu je omogućio osvajanje prvog seta.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira u Estorilu, njega je u četvrtfinalu svladao Australac Nick Kyrgios sa 6-4, 6-4 za sat i 10 minuta igre.

U prvom seniorskom dvoboju dvojice igrača koje se smatra budućim zvijezdama svjetskog tenisa godinu i pol dana stariji Australac dominirao je u svim segmentima igre. Jakim servisima nije dopustio Ćoriću niti jednu "break-loptu" u čitavom meču, a i većina izmjena s osnovne linije otišla je na stranu Kyrgiosa.

Nakon dobrog ulaska u susret na svom servisu, Ćorić je u petoj igri zaredao s pogreškama i praktički darovao Kyrgiosu "break" koji mu je omogućio osvajanje prvog seta.

U drugom setu jedini "break" dogodio se pri rezultatu 1-1, a ponovno Ćorić nije uspio niti zaprijetiti povratkom izgubljenog servisa. Štoviše, kod rezultata 4-2 Kyrgios je imao jednu, a kod 5-3 još tri prilike za dvostruki "break", no Ćorić je pokazao svoju borbenost i uspijevao zadržati rezultatski priključak.

Naš je igrač spasio ukupno pet meč-lopti, no Australac se ipak nije pokolebao, te je realizirao šestu priliku za prolazak u polufinale.

Komentara 7

Avatar germanikus
germanikus
07:52 30.04.2016.

Iskreno rečeno Čorić mi ne liči na budućeg velikog tenisača!Bojim se da će završiti kao Čilić......vječiti talent!

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:37 30.04.2016.

Coric nema niti jedan udarac kojim bi "pritisnuo" protivnika. Kyrgios, ako popravi koncentraciju i poradi na fitnessu, moze uci medju prvih pet. Vec sada je ispod 20-og mjesta.

Avatar Diavolo
Diavolo
09:27 30.04.2016.

Megazvijezdi...haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije