Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Wuhan

Donna Vekić s 2:1 u setovima pobijedila Ajlu Tomljanović

Donna Vekić
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
19.09.2014.
u 14:00

Vekić je tako izborila posljednje kolo kvalifikacija, a za ulazak u glavni turnir igrat će protiv pobjednice ogleda Annike Beck i Mandy Minelle.

U prvom kolu kvalifikacija WTA turnira u kineskom Wuhanu sastale su se Donna Vekić i Ajla Tomljanović. Bio je to dvoboj dviju hrvatskih tenisačica, od kojih je jedna, Ajla Tomljanović, nedavno uzela australsko državljanstvo, a slavila je Vekić. Bila je bolja u tri seta sa 6:7, 6:2, 6:4.

U prvom setu obje su tenisačica dvaput gubile svoje servis, a u tie-breaku bila je uspješnija Tomljanović. Tada je Vekić ubacila u brzinu više i sa stilom dobila drugi set u kojem je napravila tri breaka, dok je u odlučujućem setu jednom izgubila i dvaput oduzela servis protivnici.

Vekić je tako izborila posljednje kolo kvalifikacija, a za ulazak u glavni turnir igrat će protiv pobjednice ogleda Annike Beck i Mandy Minelle.

Dodajmo da se Ajla Tomljanović na WTA turnirima još uvijek vodi kao Hrvatica, dok ju je ITF već 'prebacio' u Australku.

Komentara 2

I0
ivica_01
14:49 19.09.2014.

to mala,ti si naša

VI
virkom
14:53 19.09.2014.

hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije