Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA BORNE U KINI

Donna Vekić izborila polufinale Kuala Lumpura

Donna Vekić (1)
Foto: PA/Pixsell
18.04.2014.
u 12:19

Donna Vekić pobjedom protiv Austrijanke Patricije Mayr-Achleitner sa 6:4, 7:5 nakon sat i 40 minuta igre izborila je polufinale WTA turnira u Kuala Lumpuru.

Donna Vekić pobjedom protiv Austrijanke Patricije Mayr-Achleitner sa 6:4, 7:5 nakon sat i 40 minuta igre izborila je polufinale WTA turnira u Kuala Lumpuru.

U prvom setu Donni je bio dovoljan jedan break, u devetom gemu, za konačnih 6:4.

Drugi set nije počeo dobro za Vekić, Austrijanka joj je oduzela servis u četvrtom gemu i povela 3:1. Ipak, 17-godišnja Hrvatica nakon toga radi seriju 4:1 uz dva breaka i dolazi do servisa za meč.

U servis gemu kojim je mogla završiti meč Donna je dobila samo jedan poen. Međutim, nakon toga, u sljedeća dva gema, Austrijanki je prepustila samo jedan poen za konačnih 6:4, 7:5.

U polufinalu Vekić čeka druga nositeljica, Kineskinja Shuai Zhang.

Borna u polufinalu

S odličnim nastupima u Kini nastavlja Borna Ćorić koji je pobjedom protiv domaćeg igrača Wang Chuhana sa 7:6, 6:3 izborio polufinale. Borna je protivniku oduzimao servis tri puta, dok je svoj gubio dva puta te je tako izborio polufinalu, a tamo ga čeka još jedan domaći igrač, Ze Zhang.

>> Donna Vekić nakon preokreta prošla u četvrtfinale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije