Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILA OD KEYS

Donna Vekić ispala u prvom kolu Roland Garrosa

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.05.2016.
u 17:00

Ranije u utorak su od hrvatskih tenisača pobjede izborili Borna Ćorić i Ana Konjuh.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić poražena je u 1. kolu grand Slam turnira Roland Garros od 15. nositeljice Amerikanke Madison Keys sa 6:3, 6:2. 

Keys, 17. igračica svijeta, bila je prejaka za Osječanku (96. na WTA listi), a američka tenisačica je u formi karijere jer je na Garros došla kao finalistica jakog turnira u Rimu gdje je izgubila tek od Serena Williams. U prvom setu Donna je izgubila servis kod 1:1, da bi kod 2:3 propustila tri "break-lopte" za izjednačenje i povratak u set, kojeg je nakraju izgubila s 6:3.

U drugom setu Amerikanka je brzo odjurila do vodstva od 5:1, te se Vekić u oprostila od Pariza već u 1. kolu. Lani je dospjela do 3. kola, što je i ostao njezin najveći doseg na četiri najveća svjetska turnira. 

Ranije u utorak su od hrvatskih tenisača pobjede izborili Borna Ćorić i Ana Konjuh

>> Ana Konjuh uvjerljiva na startu, u drugom kolu na Cibulkovu

Komentara 2

ZW
zwone007
18:39 24.05.2016.

odigrala je ona svoje....

RI
rijecanin84
22:34 24.05.2016.

kokki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije