Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Đoković u svađi sa svojima, a naš tinejdžer je prvi reket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
03.03.2015.
u 07:00

vrijeđali ga Navijači Partizana Novaku Đokoviću skandirali: "Plati porez, p... ciganska"

Hrvatska muška teniska reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Kraljevu, gdje je od 6. do 8. ožujka očekuje dvoboj sa Srbijom u sklopu prvog kola Svjetske skupine Davisova kupa. Došli su svi osim Marina Čilića, koji je, kako se i očekivalo, otkazao nastup jer zbog ozljede nadlaktice još ne može igrati ni mečeve na dva, a kamoli na tri dobivena seta. Sve se to i naslućivalo pa je reprezentaciji već pridružen Franko Škugor, koji će zajedno s Bornom Ćorićem, Matom Delićem i Marinom Draganjom pokušati učiniti naizgled nemoguće – pokraj Novaka Đokovića i Viktora Troickog odvesti Hrvatsku u četvrtfinale.

– I Srbi su jaki u paru i imaju iskusnog Zimonjića, ali naš je Draganja u dobroj formi, ima dva ATP naslova, i nadamo se da bi on i Škugor mogli do pobjede – napomenuo je naš izbornik Željko Krajan dodavši: – Bez obzira na odlične Bornine igre u Dubaiju, Srbija je s Đokovićem i dalje veliki favorit, ali mi sada možemo više vjerovati kako bi Borna mogao nešto napraviti protiv Troickoga. Da se razumijemo, Troicki je i po renkingu i po svemu u prednosti, ali naši izgledi u tom meču ipak su sada nešto veći.

A ako nakon subote i dalje budemo na životu, recimo rezultat bude 1:2 ili čak 2:1 za nas, u nedjelju bi se sučelili prvi reketi: Novak Đoković i Borna Ćorić. Bila bi to prilika za našeg tinejdžera da napokon ukrsti rekete i s četvrtim članom tzv. velike četvorke. Nadala i Murraya je pobijedio, od Federera izgubio, a u Kraljevu bi na megdan izašao i Đokoviću.

– To bi značilo da smo prije toga dobili barem jedan meč, što bi bilo dobro. U Kraljevu sigurno nismo favoriti, ali borit ćemo se. Bilo bi dobro da odigram taj meč s Đokovićem, tome se veselim, ali ako se to i ne dogodi ovaj put, dogodit će se drugi put. Bit ću strpljiv – kazao je Borna.

Za dvoboj u Kraljevu sve su ulaznice razgrabljene, no malo ih je bilo u slobodnoj prodaji. Tim se povodom oglasio i Đoković:

– Iznimno sam razočaran. Da ulaznice nestanu nakon 13 minuta, to je jednostavno nemoguće. Netko bi tu trebao kazneno odgovarati – sugerirao je Đoković, na što je policija pokrenula i službenu istragu. I odmah pronašla 193 kompleta koji su čuvani "za prodaju na sam dan".

>>Đoković: Trudim se pomoći Ćoriću, ima vrline teniskog šampiona!

Komentara 4

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
09:53 03.03.2015.

Naslov nema nikakve veze sa tekstom

01
011sale
11:13 03.03.2015.

Ništa svoje nemate pa sve tuđe svojatate.

PU
purger58
11:07 03.03.2015.

Ako cemo po pravu ,on je vise nas nego njihov.Mama mu je Hrvatica,a prilicno sam siguran da mu je stari Crnogorac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije