Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi dobre odnose

Đoković: Priznajem, jugonostalgičar sam

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
29.06.2016.
u 07:34

Gura ideju za koju je dobio podršku tenisača iz Hrvatske, Slovenije i BiH – da se iduće godine organizira dobrotvorna turneja u gradovima država nastalih raspadom Jugoslavije

Novak Đoković smatra da je sport idealan način da se pošalje poruka prijateljstva među zemljama nastalim raspadom SFRJ.

Gura ideju za koju je dobio podršku tenisača iz Hrvatske, Slovenije i BiH – da se iduće godine organizira dobrotvorna turneja u gradovima država nastalih raspadom Jugoslavije. Na prigovore da ga zbog toga mogu smatrati jugonostalgičarom, Đoković je za B92 rekao:

– Priznajem da sam u neku ruku jugonostalgičar jer imam rodbinu u Srbiji, ali i u Hrvatskoj i Crnoj Gori. U dobrim sam odnosima s tenisačima iz bivših jugoslavenskih država.

>>Đoković je nestvaran, lako će osvojiti Wimbledon

Komentara 36

Avatar HRVATsMOZGOM
HRVATsMOZGOM
09:03 29.06.2016.

rubrika: SPORT, a nešto govorite Čačiću da on miješa sport i politiku, licemjeri

TO
tolitol
15:34 29.06.2016.

Kakvog li iznenađenja (valjda samo za neinformirane i naivne). Jugonostalgičar s tri podignuta prsta. Što zapravo i jest najveći dio jugonostalgičara.

DU
Deleted user
12:31 29.06.2016.

Želi dobre odnose sa susjedima. Nole, ima veliko srce i voli sve dobre ljude. Zato mu zelim sve najbolje, kao sportisti i prije svega kao covjekoljupcu. SRETNOOOO Nole na Wimbledonu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije