Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wimbledon

Đoković ponovno oduševio: Zbog ovog poteza dobio je ovacije

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
30.06.2015.
u 14:33

Ptica je prvo sletjela na Kohlschreiberovu polovicu igrališta, a nakon što je preletjela na Đokovićevu, prvi tenisač svijeta odmah je prekinuo meč.

Novak Đoković u prvom meču na ovogodišnjem Wimbledonu pobijedio je Nijemca Philippa Kohlschreibera (tri puta po 6:4), a njihov dvoboj obilježio je i kratki prekid do kojeg je došlo zbog ptice koja je doletjela na igralište.

Prvo je sletjela na Kohlschreiberovu polovicu igrališta, a nakon što je preletjela na Đokovićevu, prvi tenisač svijeta odmah je prekinuo meč. Gledatelji su taj potez nagradili velikim aplauzom.

Ubrzo je netko na Twitteru kreirao profil ptičice, a u jednom od prvih tvitova stoji sljedeće:

– Za one koje gledaju od kuće. Ja imam najbolje mjesto na terenu...

>>Britanci optužuju Novaka Đokovića da vara na terenu

Komentara 12

OR
@orlando
14:52 30.06.2015.

Što da se radi kad je prvi u tenisu Srbin,; Srpski vatrepolisti prvaci Srpski nogometaši prvaci svijeta Srpske košarkasice prvakinje Evrope.. ...Srbi..Srbi..Srbi...itd....Srbi.... Preporuka hrvatskim nacionalistima da ovih dana ne čitaju sportske vijesti jer loše djeluju na kronične bolesnike.

DU
Deleted user
14:52 30.06.2015.

Ček.... jel ja ne kužim nešto ili.. točno koji je potez oduševio publiku.. to što je bacio lopticu u zrak i opet uhvatio, ili je đoković oduševio kad je njegov protivnik otjerao ptičicu, ili je đoković oduševio kad je mali koji skuplja loptice potjerao ptičicu???

SO
sojko2
14:43 30.06.2015.

već sam se zabrinuo da danas u večernjem neću naći članak sa srpskom propagandom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije