Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za povijest

Đoković pomeo Murrayja za peti naslov u Melbourneu

Đoković - Murray
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
01.02.2015.
u 13:45

Ovom pobjedom Đoković je postao najuspješniji tenisač u Melbourneu od kad je počela Open serija.

Prvi tenisač svijeta, Novak Đoković, nakon 3 sata i 30 minuta borbe u finalu protiv Andyja Murrayja stigao je do petog naslova na Australian Openu. Slavio je 3:1 u setovima (7:6 (5), 6:7 (4), 6:3, 6:0) u svom 15. Grand Slam finalu.

Ovom pobjedom Đoković je postao najuspješniji tenisač u Melbourneu od kad je počela Open serija.

Ujedno, ovo je Murrayju četvrti put da je zapeo u finalu australskog turnira.

Foto: Reuters/Pixsell

Gledatelji u prepunoj Rod Laver Areni, njih 14.500, uživalo je u sjajnom tenisu. Đokoviću nisu zasmetali niti bolovi u palcu desne ruke koji su se pojavili tijekom prvog seta.

A meč je obilježio i ulazak na teren jedne prosvjednice početkom drugog seta. To je malo dekoncentriralo srbijanskog igrača, no Škot je ipak izgubio i taj set.

Foto: Reuters/Pixsell

Posljednja dva seta Đoković je iskoristio sve slabosti Škota i suvereno stigao do velike pobjede.

>>Kamere ulovile psovke Murrayove zaručnice, evo kako je 'uzvratila' na kritike

Komentara 54

Avatar Ramm
Ramm
13:50 01.02.2015.

Legendo najjaci si! Srbija je ponosna na tebe!

Avatar jigaboo
jigaboo
13:57 01.02.2015.

Najsmješnija stvar ikada, Đoković osvoji grand slam i baca rekete u publiku,Marin Čilić osvoji grand slam i stavlja reket u muzej haha

CA
Car1994
14:09 01.02.2015.

Svojatajte koliko hoćete, ali pored njegovog imena piše SRB. PA vi pričajte o Dijani i o njenim Vinkovcima koliko hoćete. Ona se odredila kao Srpkinja. Samo licemerje se pokazuje kroz primer Šešelja koji je po Vama Hrvat. Pa eto Vam ga onda. Novaka ne pipajte. Koristio je i ćirilicu. Napisao je 'ljubav je sve' na našem pismu na kameru posle meča. Samo brojte krvna zrnca i budite bolesni, ne dajte čoveku da bude ono što jeste. A da, i Čilić je onda Bosanac, interesantno. I Deažen Petrović Srbin. Protivrečnost i kompleksi su Vas razorili. Pozdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije