Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi reket svijeta

Đoković podržao Nadala: 'Napravio je odličnu stvar!'

Novak Đoković
Foto: Press Association/Pixsell
02.05.2016.
u 11:52

– Vjerujem u svoj sport, to je najvažnija stvar. Vjerujem da su protivnici čisti, da je tenis čist, vjerujem u naš protudopinški program i u to da je neovisan – rekao je Nadal.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković podržao je apel Rafaela Nadala da Međunarodna teniska federacija (ITF) objavi rezultate dopinških testova svih igrača. Nadal je tu akciju pokrenuo nakon što je s nekoliko strana optužen da je bio dopingiran, zato je i tužio bivšu francusku ministricu sporta Roseylne Bachelot, koja ga je optužila, i tražio da ITF objavi sve njegove testove i rezultate. ITF je potvrdio kako Nadal nikada nije pao na dopinškom testu.

– Vjerujem u svoj sport, to je najvažnija stvar. Vjerujem da su protivnici čisti, da je tenis čist, vjerujem u naš protudopinški program i u to da je neovisan – rekao je Nadal.

Prvi reket svijeta uoči početka Mastersa 1000 u Madridu, izjavio je kako svi žele da tenis bude čist i maksimalno transparentan sport.

– Želimo igrati na istoj razini u natjecateljskom smislu. Publika želi znati da smo na najvećim turnirima svi igrali u fer uvjetima. Nadal je u posebno nezgodnoj situaciji, mislim da je napravio super stvar u zaštiti svog brenda koji je puno ostvario proteklih godina, ali i za sam sport. Rafa je definitivno jedan od najboljih igrača u povijesti tenisa, jedan je od najvažnijih koje imamo. To je sve što mogu reći – rekao je Đoković.

Komentara 2

KK
kkCz
17:51 02.05.2016.

NOLE SRBINE.....pokoravaj sve i p.saj po svima......

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:57 02.05.2016.

nole ti si dopingiran srpstvom...kako bi rekli lazni branitelji i gledatelji bujice...zakrvavljenih ociju izlazi na teren i vampirskim balom tuce neprijatelja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije