Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obranio naslov

Đoković pobijedio Nadala i osvojio završni Masters!

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.11.2013.
u 23:26

Đokoviću je ovo 41. turnir u karijeri, sedmi ove sezone, ali godinu će ipak završiti na drugoj poziciji

Novak Đoković na kraju je sezone još jednom pobijedio Rafaela Nadala i obranio naslov na završnom Mastersu. Srpski tenisač za sat i 36 minuta igre slavio je sa 6:3, 6:4.

Đoković je odlično otvorio finale i odmah poveo 3:0, ali se Nadal vratio na 3:3. No, srpski tenisač radi identičnu seriju i dobiva set sa 6:3.

Vrlo brzo je Đoković i u drugom setu napravio break koji je održavao do kraja. Čak je i kod rezultata 5:3 na Nadalov servis imao meč loptu, ali ju nije iskoristio, a kasnije su mi bile potrebne još dvije meč lopte da bi treći put u karijeri osvojio završni turnir.

- Čestitam Nadalu i njegovom timu na fantastičnoj godinu koju će završiti na prvom mjestu. Hvala svima u Londonu, hvala svima koji su radili na ovom turniru. Bio je ovo nevjerojatan tjedan i nadam se da se vidimo dogodine - poručio je ovogodišnji pobjednik.

Đokoviću je ovo 41. turnir u karijeri, sedmi ove sezone, ali godinu će ipak završiti na drugoj poziciji.

Nadal, pak, i dalje vodi u međusobnim ogledima, ima prednost 22:17.

Komentara 7

VI
Vidderne
11:00 12.11.2013.

Pregazio ga kao plitak potok!

GE
generalsaosnovnom
10:40 12.11.2013.

Ovo može samo srpski panter !!!!!!!!!!!!!

PE
peugeot
18:08 12.11.2013.

I, tko je to onda broj 1 na svijetu u tenisu? Pa, "Joker" zna se, podera Nadala u Londonu ka staru novinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije