Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS LONDON

Đoković opet bolji od Federera u tri seta

Novak Đoković
Reuters (Ilustracija)
06.11.2013.
u 07:56

Nakon pobjede u Parizu, srpski tenisač od Švicarca je bio bolji i u prvom kolu završnog turnira u Londonu. Nakon dva sata i 24 minute igre završilo je 6:4, 6:7 (2), 6:2 za Đokovića.

Novak Đoković i drugi puta u samo nekoliko dana pobijedio je Rogera Federera. Nakon pobjede u Parizu, srpski tenisač od Švicarca je bio bolji i u prvom kolu završnog turnira u Londonu. Nakon dva sata i 24 minute igre završilo je 6:4, 6:7 (2), 6:2 za Đokovića.

U prvom setu tenisači su čvrstvo držali svoj servis do 4:4. U devetom gemu Federer je imao priliku za break, ali nije ju iskoristio. Đoković je već u sljedećem gemu to kaznio i sa 6:4 dobio prvi set.

U drugom setu igrači su puno lakše dolazili do prilika za break pa je Đoković izgubio servis u petom i sedmom gemu, a Federer četvrtom i desetom. Odlučivala je 13. igra gdje je Švicarac nakon 2:2 nanizao pet uzastopnih poena i dobio set.

Odlučujući set počeo je odlično za Đokovića, napravio je break odmah na početku za 1:0. Do kraja meča još je jednom oduzeo servis Federeru i s konačnih 6:2 stigao do prve pobjede na Mastersu.

U prvom susretu te skupine Juan Martin del Potro je sa 2:1 u setovima bio bolji od Richarda Gasqueta.

>> Nadal se osvetio Ferreru, treba mu još jedna pobjeda da godinu završi na 1. mjestu

>> Fenomenalan uspjeh! Dodig i Melo pobijedili braću Bryan!

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mibaiv
09:47 06.11.2013.

kad ne igraju naši navijam za Fedexa pa me užasno nervira ovaj Đoković. sa njegovim busanjem u grudi. ali ipak moram priznati jeste dobar i što reče naš Ljubo jedina mana mu je što nije Hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije