Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČILIĆ ZNA PROTIVNIKA

Dodig izborio drugo kolo Barcelone i meč protiv Lopeza

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
22.04.2014.
u 13:18

Ivan Dodig u drugom kolu igrat će protiv Feliciana Lopeza, dok Marina Čilića čeka Andrej Kuznjecov.

Ivan Dodig pobjedom protiv Argentinca Facunda Arguella sa 6:3, 6:7(5), 6:2 nakon dva sata i jedne minute igre izborio je drugo kolo ATP turnira serije 500 u Barceloni.

Naš je tenisaču u prvom setu bio dovoljan jedan break, koji je napravio u šestom gemu za vodstvo 4:2. Kod servisa za set Dodig je spasio dvije break lopte te dobio sa 6:3.

U drugom setu Međugorac je stigao do breaka u trećem gemu i poveo 3:1. Ipak, Argentinac se vratio u osmom gemu oduzevši servis Ivanu. Odlučivala je 13. igra, u kojoj je Dodig poveo 3:1, međutim nakon Arguello je nakon toga nanizao pet uzastopnih poena. Prve dvije set lopte Argentinac nije iskorisio, ali treću zato je za 7:6 i izjednačenje u setovima.

U odlučujućem setu Dodig nije izgubio nijedan poen na svoj servis, a protivniku je servis uzimao dva puta, u četvrtom i osmom gemu, za konačnih 6:3, 6:7(5), 6:2 i prolazak u drugo kolo gdje će igrati protiv 13. nositelja Feliciana Lopeza.

Protivnika je saznao Marin Čilić koji je 12. nositelj te je slobodan u prvom kolu. On će igrati protiv Rusa Andreja Kuznjecova.

>> Braća Bryan zaustavila Dodiga i Mela u finalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije