Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Dodig izbacio bivšeg partnera Mela i plasirao se u četvrtfinale parova!

Davisov kup, Hrvatska - Francuska: Marin Čilić i Ivan Dodig
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.01.2017.
u 08:26

Ivana Dodiga još čeka i nastup u 2. kolu mješovitih parova do kojeg je stigao sa svojom partnericom, Indijkom Saniom Mirzom, s kojom je prošle godine bio finalist u Roland Garrosu.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig s novim je partnerom, Španjolcem Marcelom Granollersom, izborio mjesto u četvrtfinalu turnira muških parova na Australian Openu u Melbourneu, gdje su u osmini finala sa 7-6 (5), 7-6 (5) svladali 7. nositelje Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela, s kojim je Dodig 2015. osvojio Roland Garros te bio u polufinalu Australian Opena.

Dodig i Granollers će u četvrtfinalu igrati protiv najuspješnije kombinacije svih vremena, američkih blizanaca Boba i Mike Bryana, koji su sa 6-3, 7-6 (11) nadigrali hrvatsko-američki par, 28-godišnjeg Nikolu Mektića i Briana Bakera.

Ivana Dodiga još čeka i nastup u 2. kolu mješovitih parova do kojeg je stigao sa svojom partnericom, Indijkom Saniom Mirzom, s kojom je prošle godine bio finalist u Roland Garrosu.

Komentara 1

GL
GLADIATOR
23:57 23.01.2017.

Neki dan čitam komentare kako je Melo bio glavni igrač, kako Dodig nebi ništo osvojio, kad ono visi ti sada, Dodig izbacio starog partnera Melu sa australien open, vjeroatno muje to pustio Melo...., Dodig legendo samo tako nastavi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije