Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wimbledon

Dodig i Melo zaustavljeni, Serena Williams u polufinalu protiv Marije Šarapove

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.07.2015.
u 20:30

Izraelac Jonathan Erlich i Nijemac Philipp Petzschner pobijedili su hrvatsko-brazilski par u četvrtfinalu parova sa 3:1 u setovima.

Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo završili su svoj nastup na ovogodišnjem Wimbledonu. Izraelac Jonathan Erlich i Nijemac Philipp Petzschner pobijedili su ih u četvrtfinalu parova sa 3:1 u setovima (6:4, 2:6, 2:6, 4:6).

Iako su osvojili prvi set bilo je očito kako Dodigu i Melu suparnici stvaraju mnogo teškoća. Break kod 4:4 bez izgubljenog poena donio im je prvi set.

A onda u drugom i trećem setu Izraelac i Nijemac po dva puta su im uzimali servis. Četvrti set je također loše počeo za druge nositelje na turniru - 0:3. Kod 5:3 su oduzeli servis suparnicima, ali su onda isto i Erlich i Petzschner učinili njima za kraj meča.

Erlich i Petzschner će u polufinalu igrati protiv Murraya i Peersa. U drugom polufinalu Rojer i Tecau će igrati protiv boljeg para iz meča braće Bryan i Bopanna/Mergea.

Dodajmo kako će u polufinalu ženskog pojedinačnog dijela turnira igrati Serena Williams i Marija Šarapova te Garbine Muguruza i Agnieszka Radwanska.

>>Čiliću se nije ispunila želja: U četvrtfinalu ide na Đokovića kojega nikada nije svladao

Komentara 1

LI
liliZG
14:54 08.07.2015.

grozno su igrali , osobito dodig..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije