Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanadski turniri

Dodig i Melo zaustavili Čilića i Draganju, Kerber prejaka za Lučić-Baroni

04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb -  9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
28.07.2016.
u 08:43

Dodig i Melo će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta između Bugarina Grigora Dimitrova i Švicarca Stana Wawrinke, te Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa.

Hrvatski olimpijski teniski par Marin Čilić i Marin Draganja nije uspio izboriti plasman u četvrtfinale na ATP turniru iz "masters serije" u Torontu, bolji su u susretu 2. kola bili treći nositelji, Hrvat Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo sa 7-6 (3), 6-7 (4), 10-5.

Čilić i Draganja su u 1. kolu Toronta, koji im je poslužio kao priprema za nastup u Rio de Janeiru, svladali nedavne finaliste Wimbledona Juliena Benneteaua i Edouarda Roger-Vasselina sa 6-3, 6-4, dok su u 2. kolu pružili snažan otpor jednom od najboljih parova posljednjih godina.

Dodig i Melo će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta između Bugarina Grigora Dimitrova i Švicarca Stana Wawrinke, te Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa.

Trenutačno najbolje plasirana hrvatska tenisačica na WTA ljestvici, Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 3. kolo velikog turnira u Montrealu iako je pružila jak otpor drugoj nositeljici Njemici Angelique Kerber, na kraju je ipak bilo 6-3, 4-6, 6-3 za Njemicu.

Pobjednica ovogodišnjeg Australian Opena i finalistica nedavnog Wimbledona Kerber je odlično krenula u dvoboj i povela sa 5-2 uz dvostruki "break" da bi prvi set okončala u svoju korist sa 6-3.

Odmah u prvoj igri drugog seta Lučić-Baroni je oduzela servis suparnici i tu prednost održala do kraja te dionice igre, a i treći set odlučio je jedan "break". Njega je u osmoj igri ostvarila Kerber koja je odmah potom sigurno odservirala za prolazak dalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije