Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Izmamio uzdah s tribina: Dodigov potez oduševio ljubitelje tenisa

04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb -  9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
30.07.2016.
u 14:55

Dodig i Melo će u polufinalu igrati protiv Rumunja Florina Mergee i Horije Tecaua

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo plasirali su se u polufinale parova na ATP turniru iz Masters serije u Torontu, oni su u četvrtfinalu svladali Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa sa 3:6, 6:4, 10:8.

Dodig i Melo će u polufinalu igrati protiv Rumunja Florina Mergee i Horije Tecaua koji su u četvrtfinalu svladali prve nositelje, američke blizance Boba i Mikea Bryana sa 6:3, 6:3.

A udarac dana odigrao je Dodig na početku osmog gema drugog seta. Hrvatski tenisač je tešku lopticu pod noge udario leđima okrenut prema suparnicima.

Na kraju je hrvatsko-brazilskoj kombinaciji donio poen i izmamio uzdah tribina.

>>Novi šok: Hrvatski zet ne putuje na Olimpijske igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije