Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONTE CARLO

Dodig i Melo izborili polufinale; Ferrer izbacio Nadala u četvrtfinalu

dodig
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.04.2014.
u 15:02

U španjolskom dvoboju u četvrtfinalu bolji od Nadala bio je šesti nositelj David Ferrer sa 7:6 (1), 6:4 nakon dva sata i 15 minuta igre.

Ivan Dodig je u paru s Brazilcem Marcelom Melom pobijedio indijsko-pakistansku kombinaciju Rohana Bopannu i Aisam-Ul-Haq Qureshija sa 7:6 (4), 7:5 nakon sat i 25 minuta te tako izborio polufinale Monte Carla.

U polufinalu će Dodig i Melo igrati protiv Maksa Mirnjija i Mihaila Južnija, koji su sa 7:6 (5), 3:6, 11:9 bili bolji od Alexandera Peye i Brune Soaresa.

Ispao Nadal

U pojedinačnoj konkurenciji ispao je prvi nositelj Rafael Nadal. U španjolskom dvoboju u četvrtfinalu bolji od njega bio je šesti nositelj David Ferrer sa 7:6 (1), 6:4 nakon dva sata i 15 minuta igre.

Ferrer je tek nakon 17 uzastopnih poraza uspio dobiti sunarodnjaka na zemlji. Prvi i jedini put dosad šesti nositelj je slavio u Stuttgartu 2004. godine.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Ferrer će za finale igrati protiv trećeg nostelja, Švicarca Stanislasa Wawrinke, koji je sa 7:6 (5), 6:2 bio bolji od Kanađanina Milosa Raonica.

>> Donna Vekić izborila polufinale Kuala Lumpura

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
15:23 18.04.2014.

izgleda da je doping kontrola jaka ove godine.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije