Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rotterdam

Dodig i Granollers osvojili naslov u paru!

Čilić Dodig
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
19.02.2017.
u 15:20

Dodig je tijekom dosadašnje karijere osvojio šest naslova u parovima, sve sa svojim donedavnim partnerom Brazilcem Marcelom Melom s kojim je još osam puta gubio u finalima, dok je Granollers osvojio 13 naslova

Hrvatski tenisač Ivan Dodig osvojio je naslov u paru na teniskom ATP turniru u Rotterdamu zajedno sa Španjolcem Marcelom Granollersom nakon što su u nedjelju u finalu sa 7:6 (7/5), 6:3 pobijedili nizozemsku kombinaciju Wesleya Koolhofa i Metwea Middelkoopa nakon sat i 13 minuta igre.

U prvom setu ni jedan par nije gubio svoj servis i prednost odlazi na stranu Dodiga i Granollersa nakon tie-breaka, no na samom početku drugog seta hrvatsko-španjolski par uzima servis Nizozemcima i tu prednost drže do kraja. 

Dodig i Granollers su u polufinalu svladali prvi par svijeta, Francuze Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta sa 6:3, 6:4.

Dodig je tijekom dosadašnje karijere osvojio šest naslova u parovima, sve sa svojim donedavnim partnerom Brazilcem Marcelom Melom s kojim je još osam puta gubio u finalima, dok je Granollers osvojio 13 naslova uz još 16 poraza u finalima, a većinu je tih trofeja osvojio s Marcom Lopezom. No, krajem prošle godine Dodig i Granollers su dogovorili suradnju za 2017. i na svom trećem turniru stigli do finala te do prvog naslova. 

>> Ivan Dodig plasirao se u finale Australian Opena!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije