Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MIAMI

Đoković: Nisam ni zaslužio da se provučem

Novak Đoković
AFP
27.03.2010.
u 15:15

Belgijski tenisač Olivier Rochus kreirao je najveće iznenađenje tijekom petka na ATP turniru u Miamiju, iz Masters serije 1000 (tvrda podloga).

Pobijedio je Novaka Đokovića, drugog igrača na svijetu i drugog nositelja, sa 6-2, 6-7(7), 6-4.

- Ah, život ide dalje. Nadam se da ću se vrlo brzo iskupiti za ovaj poraz koji nisam očekivao. No, nikako ne smijem, niti mogu reći da je nezaslužen - krenuo je Đoković, pa nastavio:

- Olivier Rochus može biti jako opasan suparnik. Uzima loptu u penjanju i stavljao me na sto muka. Svaki poen je bio jako dugačak, za svaki poen se trebalo mnogo pomučiti, a ja sam od starta bio u lošem ritmu. Nisam se osjećao dobro i svatko tko je gledao meč mogao je takvo što brzo vidjeti i pretpostaviti da ću imati mnogo muke. Na kraju se nisam izvukao, no možda nisam niti zaslužio da se provučem - završio je drugi tenisač na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije