Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Delić protiv Đokovića u meču života, pogledajte gužvu pred dvoranom!

Davis Cup
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
06.03.2015.
u 12:30

Okupilo se na tisuće dobro raspoloženih navijača

Hrvatska Davis Cup reprezentacija u 13 sati otvara susret prvog kola Svjetske skupine protiv Srbije u Kraljevu, a pred dvoranom se skupilo na tisuće navijača koji jedva čekaju da počne sportski događaj kojeg se okarakteriziralo kao najveći u povijesti grada i cijele regije.

Navijači su odlično raspoloženi, većina ih nosi masku s likom Novaka Đokovića, sve je prepuno zastava Srbije i ne očekuje se ništa osim uvjerljive pobjede prvog tenisača svijeta. Do nje će vjerojatno i doći.

Naime, Delić je 158. tenisač svijeta, a Đoković prvi. Uz to, Delić nije navikao igrati na tri dobivena seta, a Đokoviću je to potpuno normalna stvar. Teško da će tisuće okupljenih na licu mjesta ostati bez zadovoljstva pobjede.

>> Prvi meč igrat će Delić s Đokovićem, a onda će se Ćorić suprotstaviti Troickom

Komentara 15

Avatar Kitarovic dr Olja
Kitarovic dr Olja
12:57 06.03.2015.

Laganih 5:0 za Srbiju.

Avatar andro_livi
andro_livi
12:59 06.03.2015.

Svaka cast Kragujevcani. Ni jedan zvizduk na Hrvatsku himnu!

IV
ivanjoksimovic
13:10 06.03.2015.

Ima li negde prenosa ili mora preko interneta da se gleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije