Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Delray Beach

Ćorić u drugom kolu izgubio od Raonića

Davisov kup - Borna Ćorić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
23.02.2017.
u 08:39

Raonić je prvi nositelj turnira u Belray Beachu, dok je Ćorić 59. na ATP listi i vraća se nakon stanke zbog operacije desnog koljena.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u susretu 2. kola ATP turnira u američkom Delray Beachu od četvrtoga igrača svijeta Kanađanina Miloša Raonića sa 6:3 7:6(2). 

Raonić je prvi nositelj turnira u Belray Beachu, dok je Ćorić 59. na ATP listi i vraća se nakon stanke zbog operacije desnog koljena. 

Bio je ovo njihov prvi međusobni dvoboj

>> Borna Ćorić lako preko Kolumbijca Giralda do 2. kola

Komentara 3

DU
Deleted user
10:26 23.02.2017.

Nije nocas uspio protiv prvog nositelja, ali iskreno receno, vise bih voljela da mu krene bolje na jacem turniru kao u Acapulcu; ima jos dosta sansi, vrlo gust program, jer igra turnir svaki tjedan :)

PE
peugeot
20:56 23.02.2017.

Draga Selena, ukoliko kao mnogi nastavite da "tepate" razmazenom Coricu, kojeg su novinari rano napuhali nazvavsi ga "teniski Mozart", on ce stalno ispadati vec u prvom kolu nekog jaceg turnira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije