Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska senzacija

Ćorić: Iznenadio sam i sebe, moram tako i protiv Federera!

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.02.2015.
u 16:57

– Iznenadio sam i sam sebe, bio sam umoran prije meča. Da sam još malo bolje servirao, mogao bih reći da mi je to najbolji meč u karijeri

Borna Ćorić napravio je senzaciju i u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju pobijedio trećeg tenisača svijeta Andyja Murraya sa 6:1, 6:3. Bila mu je to vjerojatno najveća pobjeda u karijeri, a mjeriti se može samo ona protiv Rafaela Nadala koji je tada ipak bio nedovoljno spreman.

– Iznenadio sam i sam sebe, bio sam umoran prije meča. Da sam još malo bolje servirao, mogao bih reći da mi je to najbolji meč u karijeri. Odlično sam vraćao servise, a svoj sam dobro držao. Bio sam koncentriran i izdržavao sam njegove pritiske, rekao je Ćorić i dodao:

– Napravio sam više nego što sam očekivao i nemam što izgubiti sutra. Sigurno ću uživati.

A u polufinalu ga očekuje susret s Rogerom Federerom koji je danas dobio prvi set protiv Gasqueta sa 6:1, a onda je Francuz predao meč.

– Svjestan sam da mi neće biti lagano, on je među najboljima u povijesti. Borit ću se protiv njega i uživati u tom meču. Meni je najvažnije da odigram dobro kao danas, a onda će rezultat doći prije ili poslije – rekao je mladi hrvatski tenisač.

>>Kakva pobjeda! Borna Ćorić izbacio trećeg tenisača svijeta i ušao u polufinale!

Komentara 9

DU
Deleted user
17:10 26.02.2015.

Bravo, samo naprijed. Konačno jedna lijepa vijest u hrvatskoj sumornoj, sivoj i tužnoj stvarnosti.

MI
migaaa
19:08 26.02.2015.

"Bravo" komsije samo cetri komentara za ovakav izvanredan podvig ovog divnog mladica i odmah prebrojavanje krvnih zrnaca.Bravo majstore a sada je na red i Federa.Srecno !

ZA
Zahumlje
17:21 26.02.2015.

Hercegovci najbolji tenisači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije