Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir u Miamiju

Pogledajte kako je hrvatski tenisač izludio osmog igrača svijeta

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.03.2017.
u 11:00

Thiem je u drugom setu vodio sa 5:4 i imao tri prilike Ćoriću oduzeti servis. Borna je sve tri spasio

U 2. kolu ATP turnira u Miamiju Borna Ćorić je pobijedio osmog tenisača svijeta Dominica Thiema sa 6:1, 7:5. Hrvatski tenisač igrao je sjajno, a svojim je potezima izluđivao suparnika.

Thiem je u drugom setu vodio sa 5:4 i imao tri prilike Ćoriću oduzeti servis. Borna je sve tri spasio. Nakon što nije iskoristio posljednju 'break' priliku austrijskom tenisaču popustili su živci te je od muke razbio reket.

 

Susret je u tom trenutku prekinula kiša, a nakon hlađenja osmi tenisač svijeta igrački je potonuo. Ćorić je osvojio tri gema u nizu i izborio 3. kolo u kojem će igrati protiv Francuza Adriana Mannarina.

>>Borna Ćorić i Ivo Karlović izborili 3. kolo turnira u Miamiju

Komentara 4

DU
Deleted user
13:20 26.03.2017.

Ako ne mozes razbiti igru protivnika, onda barem reket... Borna, SRETNOOOOO u trecem kolu :)

MN
Mnd7779
12:06 26.03.2017.

čestitke

DU
Deleted user
13:54 26.03.2017.

Otkad sam ga iskritizirao zbog naslikavanja na bahamima po facebooku borna gazi,mozda i on malo procita komentare na vecernjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije