Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavio bornu

Ćorić: Da sam ga pobijedio, bio bih 75. na svijetu

Ćorić - Nadal
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.10.2014.
u 07:30

U borbi za finale Basela Bornu Ćorića pobijedio je David Goffin

Belgijanac David Goffin zaustavio je Bornu Ćorića na putu u finale ATP-a Basel. Nije se Hrvat predao bez borbe, izgubio je servis u prvom i trećem setu, a break napravio u drugom. Završilo je sa 6:4, 3:6, 6:3.

– Da sam pobijedio, bio bih u ponedjeljak 75. igrač svijeta. No Goffin igra odlično u posljednje vrijeme, pobijedio je u 44 od 55 mečeva, a obojica smo od sebe dala sto posto – kazao je Ćorić.

U Baselu je inače 'skinuo' dva tenisača iz top 15, osim Rafaela Nadala koji je trenutačno treći, pobijedio je u prvom kolu i Ernestsa Gulbisa koji je 13. na svijetu.

U subotu su u Baselu igrala još dvojica Hrvata, prvi nositelj parova Ivan Dodig i njegov suigrač Melo izgubili su od Marina Draganje i Kontinena sa 3:6, 6:2, 4:10.

>>Bez Hrvata u finalu: Karloviću nisu pomogla niti 33 asa protiv velikog Federera!

>>Goffin pobijedio Bornu Ćorića sa 2:1 i plasirao se u finale

Komentara 2

PE
peugeot
11:42 26.10.2014.

Sve ce, mali, biti ok, vidjet ces ! Samo ne dozvoli da te omame hvalospjevi euforicnih novinara i navijaca. S moje strane, obecavam ti, necu nijednom rjecju na tebe vrsiti bas nikakav pritisak vrsiti kao sto to sad kad su ti krenuli prvi pravi rezultati cine neki euforicni ljudi koji se ne znaju kontrolirati. S moje strane mogu ti zazeljeti da budes uvijek zdrav, da radis marljivo na svim segmentima teniske igre i da se ugledas i mislis na velikog tenisaca i nadasve plemenitog covjeka tvog kolegu Novaka Djokovica - "Jokera". Pozdrav !

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:06 26.10.2014.

Bio je umoran, ne smije se umisliti, mora ići polako, ne smije cilj mjesto na tablici, nego jedan meč po jedan. Ima veliki talent, s njim radi naš najbolji bivši tenisač i meni sve to skupa miriše na uspjeh, ali najviše zavisi o njemu. Mora biti skroman i dok se penje i kad bude gore visoko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije