Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR U UMAGU

Čilić u prvom setu propustio sedam set-lopti pa ostao bez finala

Čilić Robredo
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
27.07.2014.
u 13:36

Španjolac Tommy Robredo svladao ga je sa 7:6 i 6:3 u polufinalu koje se trebalo igrati jučer, no zbog kiše je prebačeno na nedjelju.

Marin Čilić se nije uspio plasirati u finale turnira u Umagu. Španjolac Tommy Robredo svladao ga je sa 7:6 i 6:3 u polufinalu koje se trebalo igrati jučer, no zbog kiše je prebačeno na nedjelju.

Čilić je prvi set izgubio u 13. igri nakon što je propustio čak sedam set-lopti. Prvo je kod 5:4 dva puta servirao za set, ali je izgubio servis.

Nakon toga je u tie-breaku još pet puta bio na poen od osvajanja seta, no Španjolac se ispio vratiti. Nekadašnji peti igrač svijeta je iskoristio svoju treću set loptu i slavio s 12:10.

Robredo je zatim na početku drugog seta uzdrmanom Čiliću uzeo servis. Tu je prednost zadržao do kraja i slavio nakon sat i 46 minuta igre. Čilić je nakon poraza ljutito odjurio u svlačionicu...

Robredo će u finalu igrati protiv Urugvajca Pabla Cuevasa koji je sa 6:3 i 6:4 izbacio prvog nositelja Talijana Fabija Fogninija s 6:3, 6:4. Finale je večeras u 20.15.

>> Borna Ćorić: Stiglo je vrijeme za nas klince na Touru

Komentara 4

Avatar white socks
white socks
14:30 27.07.2014.

Već sam nekoliko puta rekao da Marin ima sve za Top 3 tenisača na svijetu osim glave. To se potvrdilo i ovaj put.

GA
Gasti
14:27 27.07.2014.

Marine, zaboravi tu uru i tri kvarta, ne ljuti se! Jos jednom si dokazao da smo mi "RVATI" gostoprimljivi NAROD!

VG
vgreser
18:47 27.07.2014.

Po stoti put se pitam kako to da Marin ne može ili vrlo rijetko pobjeđuje bolje igrače od sebe? Ivanišević treba poraditi na tome, jer će Marin uvijek ostati prosječni igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije