Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Čilić savladao Bakera, a Karloviću pripao hrvatski okršaj sa Ćorićem

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.06.2016.
u 15:11

Najbolji hrvatski tenisač, inače 13. na ATP listi, u drugom kolu igrat će protiv Ukrajinca Sergija Stahovskog.

Marin Čilić bio je siguran u prvom kolu Wimbledona, sa 3:0 u setovima (6:3, 7:5 6:3) nadjačao je Amerikanca Briana Bakera, 589. tenisača svijeta. 

Najbolji hrvatski tenisač, inače 13. na ATP listi, u drugom kolu igrat će protiv Ukrajinca Sergija Stahovskog (30), 94. igrača svijeta. On je također bio uvjerljiv u prvom kolu i to protiv Japanca Nishioke (3:0).

A hrvatski okršaj između Ive Karlovića i Borne Ćorića pripao je iskusnijem - Divu sa Šalate. Bilo je 3:0 u setovima (7:6, 7:6, 6:4) pa će Karlović u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča između Lorenzija i Lacka.

>>Čilić: Posljednje dvije godine četvrtfinale, sad bih mogao i više

>>Đokoviću organizatori Wimbledona zabranili omiljenu aktivnost. I nezadovoljan je zbog toga

Komentara 2

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
15:51 27.06.2016.

čorić ne moze doniti nikoga, koja letva od igraca

DU
Deleted user
19:06 27.06.2016.

Sve cestitke DR. Ivi, koji je jos uvijek bolji od Corica, iako je 18 godina stariji, dok su mnogi njegovi vrsnjaci vec odavno otpisani u teniskom svijetu. Borna, probudi se! Vec vise od godinu dana nazadujes!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije