Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u četvrtfinalu

Čilić: Radije bih Andersona, ali bit ću spreman i za Đokovića

Marin Čilić
Reuters/Pixsell
06.07.2015.
u 23:10

S Novakom sam igrao prošle godine u Londonu, i taj bi mi meč trebao biti dobar pokazatelj da budem maksimalno spreman - kaže Čilić.

Najbolja vijest za Marina Čilića (26) uoči drugog uzastopnog četvrtfinala Wimbledona je da će u tom meču biti odmorniji od svoga suparnika. Naime, dramatičan sraz između Srbina Novaka Đokovića i Južnoafrikanca Kevina Andersona prekinut je zbog mraka kod rezultata 2:2 u setovima nakon nešto više od tri sata igre i bit će nastavljen u utorak od 14 sati. Anderson je imao 2:0 u setovima...

- Vrlo sam zadovoljan s još jednim četvrtfinalom u Wimbledonu. Definitivno bih više volio igrati protiv Andersona, protiv kojega imam dosta dobar skor (5-1, nap.a.), iako su ti mečevi bili vrlo teški. S Novakom sam igrao prošle godine u Londonu, i taj bi mi meč trebao biti dobar pokazatelj da budem maksimalno spreman na stvari koje nisu funkcionirale i zbog kojih sam propustio doći do pobjede - naglasio je Čilić, koji s najboljim svjetskim igračem ima skor 0-12.

Osvrnuo se još i na pobjedu nad Amerikancem Denisom Kudlom.

- Igrao sam za nijansu slabije nego protiv Isnera, posebno na servisu nisam bio toliko ubojit. No, bili su drugačiji uvjeti, drugačiji je suparnik i koncepcija, trebalo mi je dosta vremena da se priviknem i pronađem pravi način igre. Danas je najvažnije bilo pobijediti. Pritisak je definitivno bio na leđima i tenis nije bio na najboljoj razini, ali pobjeda je pobjeda, sretan sam što sam prošao i bit ću maksimalno motiviran za dalje - dodao je Marin.

>>Čilić slomio upornog Kudlu i izborio četvrtfinale! Murray šesti put prejak za Karlovića

>>Dodig u četvrtfinalu parova! Troicki ružno opsovao suca, Kyrgios skidao čarape

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije