Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Monte Carlo

Ćilić prošao, Dodig ispao u 2. kolu

'Croatia\'s Ivan Dodig returns the ball to Serbia\'s Novak Djokovic during their Paris Tennis Masters Series indoor tournament tennis match on November 9, 2011 at the Bercy Palais-Omnisport (POPB) in
'MIGUEL MEDINA'
17.04.2012.
u 20:01

Marin Čilić pobijedio je Talijana Simonea Bolellija u 2. kolu Monte Carla 6:3, 6:4 i igrat će s šestim nositeljem Tomasom Berychom.

Ivan Dodig (57. igrač svijeta) izbacio je u prvom kolu ATP turnira u Monaku Ivana Ljubičića i umirovio ga, a njega samog odmah u sljedećem kolu "umirovio" je Fernando Verdasco (19. igrač svijeta). Naš je predstavnik na Mastersu pokleknuo pred Španjolcem za sat i 59 minuta igre (6:3, 3:6, 1:6). Dodig je imao više as-servisa od svog protivnika (1-7), ali i više dvostrukih pogrešaka (4-5), no pobjede ga je stajao katastrofalni postotak prvog servisa. Ivan je servirao 59 posto prvi servis, a Verdasco čak 80! No ne može Dodig reći da nije imao šansi. Čak je imao i isti broj prilika za oduzimanje servisa (7) kao i Španjolac, no iskoristio je samo dvije, dok je Verdasco bio neumoljiv. Od sedam šansi čak ih je pet pretvorio u break. Inače, bio je to njihov prvi međusobni susret.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije