Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dva seta

Čilić preskočio Chunga za polufinale u Shenzhenu

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL
02.10.2015.
u 15:50

Čilić, 14. tenisač svijeta, odservirao je 15 asova, osvojio 95 posto poena na prvi servis i iskoristio sve tri break-lopte koje je imao.

Donna Vekić danas je izborila nastup u finalu turnira u Taškentu, a i Marin Čilić je uspješan u Aziji. U četvrtfinalu ATP turnira u kineskom gradu Shenzhenu (668.945 USD) uvjerljivo je sa 7:6 (6), 6:4 pobijedio jednog od predvodnika novog vala Korejca Hyeona Chunga, 58. tenisača svijeta.

Čilić, 14. tenisač svijeta, odservirao je 15 asova, osvojio 95 posto poena na prvi servis i iskoristio sve tri break-lopte koje je imao.

Za finale će igrati protiv četvrtog nositelja Španjolca Guillerma Garcie Lopeza (29.), kojemu je bez borbe predao Francuz Mannarino.

U drugom polufinalu igraju Berdych i Robredo.

>>Donna Vekić u finalu, Kyrgios zaustavio Karlovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije