Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iscrpljen i sretan

Čilić otkrio što s nestrpljenjem očekuje do kraja godine

čilić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
15.09.2014.
u 14:41

Najbolji hrvatski tenisač je dodao da će odsad suparnici protiv njega igrati na sve ili ništa što se moglo vidjeti i u okršajima protiv Nizozemske.

Po dolasku u zagrebačku zračnu luku Marina Čilića novinari su upitali što će ga nakon velikog uspjeha na US Openu najviše veseliti do kraja godine.

- Najviše se veselim nastupu na Mastersu. To je nešto s čime ću se suočiti prvi puta u karijeri. Biti tamo s ostalih sedam najboljih tenisača u ovoj godini i biti pod svjetlima pozornice na najvećoj tensikoj sceni sjajan je osjećaj. Ali i na preostalim turnirima nastojat ću iskoristiti ovu sjajnu formu.

Čilić je dodao da će odsad suparnici protiv njega igrati na sve ili ništa što se moglo vidjeti i u okršajima protiv Nizozemske.

- Znam da će biti još dosta i poraza, no nadam se kako će mi ovaj uspjeh dati dovoljno samopouzdanja za moju igru. Bilo se teško nakon New Yorka 'prebaciti' na Davisov kup i zbog drugačije podloge i zbog malo vremena koje sam imao za odmor. Nije se bilo lako motivirati i koncentrirati u oba meča - zaključio je Čilić po povratku i kazao kako pobjednički pehar sa US Opena neće stići u njegovo Međugorje.

>>Na kioscima Večernjakova knjiga o pobjedniku US Opena

>>Čilić: Ostvario sam ono čemu sam se potajno nadao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije